O podjetju

O podjetju

V našem podjetju želimo vedno ustreči željam in zahtevam naših strank, hkrati pa skrbimo za razvoj zaposlenih in jim zagotavljamo ekonomsko in socialno varnost, saj se zavedamo, da bomo le tako dolgoročno poslovno uspešni.

Podjetje BKM je bilo ustanovljeno leta 1999, takrat pa sta bili njegova osnovni dejavnosti suhomontažni sistemi in ključavničarstvo. Po nekaj letih smo dopolnili dejavnost z izdelavo napuščev, montažo PVC stavbnega pohištva, montažo strešnih oken in solarnih kolektorjev, pričeli pa smo tudi z lastno proizvodnjo PVC stavbnega pohištva. V letu 2011 smo delavnico tako posodobili s popolnoma novo linijo strojev za izdelavo PVC pohištva.

Novembra 2009 smo odprli prodajno razstavni salon na Taborski 11 v Semiču, ki je namenjen našim strankam, saj jim tam zagotavljamo kvalitetno svetovanje pri izbiri pravega izdelka v skladu z njihovimi željami in potrebami.

Trenutno je v podjetju zaposlenih več delavcev, ki delajo tako na terenu kot v delavnici, v poletnem času pa omogočimo delo tudi študentom in dijakom, ki pri nas pridobijo tudi dragocene delovne izkušnje. V nadaljnjem obdobju nameravamo zaposliti še nekaj delavcev.


Pri podjetju BKM že od samega začetka našega poslovanja postavljamo na prvo mesto izpolnjevanje želja in pričakovanj naših strank. To uspemo dosegati z osebnim pristopom, saj se vam vedno dobro posvetimo, spoznamo vaše želje in potrebe, nato pa na podlagi naših dolgoletnih izkušenj in bogatega znanja skupaj z vami in za vas poiščemo najboljšo rešitev.

BKM je prava izbira za vse, ki vam je pri nakupu pomembna kakovost, saj so vsi naši izdelki sestavljeni iz najkakovostnejših in preizkušenih materialov, hkrati pa sodelujemo le z najuglednejšimi podjetji tako iz Slovenije kot tudi iz tujine. Našo zavezanost kakovosti potrjujejo tudi večletne garancije na profile, okovje, senčila in na same storitve, ki vam jih nudimo.

Nenazadnje si v našem podjetju želimo tudi dolgoročne poslovne rasti, da bomo lahko nenehno skrbeli za razvoj zaposlenih ter jim tudi zagotovili ekonomsko in socialno varnost. Zaposleni v podjetju se redno udeležujejo izobraževanj, tako na področju proizvodnje kot tudi na področju montaže. Izobraževanja potekajo v Nemčiji, Avstriji in v Sloveniji.

Smo člani združenja suhomontažerjev Slovenije, ki med drugim skrbi za višjo raven izdelave v suhi gradnji. Od leta 2007 naprej vsako leto prejmemo tudi ZNAK KAKOVOSTI GIZ.

NAŠI TEMELJNI CILJI SO:

izpolnitev pričakovanj in zahtev kupcev

zagotavljanje zahtevane kvalitete proizvodov

inovativnost in ekološki vidik proizvodnje

skrb za razvoj zaposlenih ter zagotavljanje ekonomske in socialne varnosti

fizično povečanje obsega proizvodnje

povečanje prodaje

povečati avtomatizacijo in fleksibilnost proizvodnje ob znižanju stroškov proizvajanja

povečanje celotnega prihodka podjetja