Zimski vrtovi

Ker vam pri podjetju BKM želimo nuditi le najboljše, boste v naši ponudbi našli visoko kakovostne zimske vrtove, ki so narejeni po vaših željah in potrebah.

Gre za vrhunske zimske vrtove svetovno znanega proizvajalca Aluplast, ki že sam po sebi zagotavlja jamstvo za najvišjo kakovost.

FLEKSIBILNOST

Konstrukcija sistemov zimskih vrtov Aluplast zagotavlja veliko fleksibilnost pri postavitvi zimskih vrtov, zato lahko le-te z lahkoto prilagajamo vašim željam in potrebam. Vaš zimski vrt je lahko edinstven prostor poljubnih dimenzij, barv in oblik. Predstavljajte si sproščanje v zimskem vrtu, narejenem natančno tako, kot ste si ga zamislili - popolno, kajne?

OSEBNI ODNOS

Pri podjetju BKM že od samega začetka našega poslovanja postavljamo na prvo mesto izpolnjevanje želja in pričakovanj naših strank. To uspemo dosegati z osebnim pristopom, saj se vam vedno dobro posvetimo, spoznamo vaše želje in potrebe, nato pa na podlagi naših dolgoletnih izkušenj in bogatega znanja skupaj z vami in za vas poiščemo najboljšo rešitev.

KVALITETA

BKM je prava izbira za vse, ki vam je pri nakupu pomembna kakovost, saj so vsi naši izdelki sestavljeni iz najkakovostnejših in preizkušenih materialov, hkrati pa sodelujemo le z najuglednejšimi podjetji tako iz Slovenije kot tudi iz tujine. Našo zavezanost kakovosti potrjujejo tudi večletne garancije na profile, okovje, senčila in na same storitve, ki vam jih nudimo.

SPOŠTOVANJE DOGOVOROV

Smo pristaši korektnih in jasnih odnosov med stranko in ponudnikom storitev, zato je podjetje BKM pri svojih strankah že vrsto let znano kot zanesljiv partner, ki se pri poslovanju natančno drži obljubljenih rokov in dogovorjenih cen. Če poslujete z nami, je odveč vsaka bojazen, da bi po zaključenem delu morali plačati višjo ceno zaradi »dodatnih del« in ostalih storitev.

Povpraševanje