V naši ponudbi najdete sodobna in kakovostna vrata, ki varujejo vaš dom pred toploto, mrazom in zunanjimi zvoki, hkrati pa zagotavljajo protivlomno zaščito.

V naši ponudbi boste zlahka našli idealna vrata za vaš dom, saj vam nudimo sodobna in kakovostna standardno oblikovana vrata.

Na izbiro so različni modeli vrat ter široka paleta barvnih vzorcev po lestvici RAL. Hkrati lahko izbrani model vrat popestrite z estetskimi lesnimi dekorji ali dodatki iz nerjavečega poliranega ali brušenega jekla. Izbirate lahko tudi med številnimi modeli ročajev ali običajnih kljuk.

V naši ponudbi najdete tudi vrata s steklom v več različicah, ki so lahko tudi poslikana z različnimi motivi po vaših željah. Takšna vrata so primerna za svetlejše prostore. Naši prijazni in strokovni uslužbenci vam bodo z veseljem svetovali pri vaši izbiri in tako bomo skupaj zagotovili, da se bodo vaša vrata resnično popolno zlila z vašim domom!


Čitalnik prstnih odtisov

Čitalniki prstnih odtisov

Pri nas lahko izbirate med pestro ponudbo čitalnikov prstnih odtisov.

Uprabjamo REX čitalnike podjetja Navkom, ki zagotavjajo varnost in kvaliteto hkrati pa sledijo sodobnim smernicam kvalitetnejšega življenja.

V naši ponudbi lahko izbirate med:


REX handle

Čitalnik prstnih odtisov je vgrajen v sodobno oblikovan ročaj za vhodna vrata.

REX handle ima površinsko kapacitivno tipalo vgrajeno na notranji strani ročaja, kar uporabniku omogoča,

da hkrati prime za ročaj in položi prst na tipalo ter vrata takoj odklene.


REX bioreader

REX bioreader je majhen, estetsko oblikovan čitalnik prstnih odtisov, namenjen vgradnji v vratno krilo.

Upravlja se ga s priloženim daljinskim upravljalnikom.


REX touchpad

Klasična kodna tipkovnica majhnih dimenzij, z zaslonom na dotik in modro osvetlitvijo.

Namenjena predvsem montaži v vratno krilo.


Na naši spletni strani imamo predstavljen le ožji izbor čitalnikov prstnih odtisov, več o ponudbi si lahko preberete na uradni strani proizvajalca Navkom.