Garažna vrata

Garažna vrata predstavljajo izjemno pomemben element našega domovanja. Za estetski videz hiše je pomembno, da so skladna z vhodnimi vrati, hkrati pa morajo ugoditi tudi različnim zahtevam. Med najbolj pomembnimi je zahteva po varnosti, torej protivlomnost, izjemno zaželena pa je tudi tako toplotna kot zvočna izolacija. Garažna vrata nas morajo ščititi pred različnimi vremenskimi vplivi, na zelo vetrovnih območjih pa je nujna tudi dobra zaščita pred vetrom. V naši ponudbi najdete sekcijska vrata na ročni pogon ali pa motorno odpiranje, priznan proizvajalec pa zagotavlja vrhunsko kakovost izdelka.

Kakovost iz Nemčije

Vsi sestavni deli vrat in pogonov priznanega nemškega podjetja Hörmann so rezultat lastnega razvoja in proizvodnje. So popolnoma medsebojno usklajeni, preizkušeni in certificirani s strani uglednih inštitutov. Izdelani so po sistemu vodenja kakovosti DIN EN 9001 v Nemčiji in izpolnjujejo zahteve evropskega standarda 13241-1. Poleg tega pa naši visoko kvalificirani sodelavci intenzivno razvijajo nove proizvode, hkrati pa tudi nenehno dopolnjujejo in izboljšujejo obstoječe.


SEKCIJSKA VRATA

Elegantna avtomatska sekcijska garažna vrata se odpirajo navpično navzgor pod strop garaže, kar pomeni, da zavzamejo izjemno malo prostora. V garaži in pred njo boste lahko izkoristili celoten prostor, hkrati pa boste imeli na voljo celoten prehod. Takšna garažna vrata so vedno primerna, saj oblika garažne odprtine ni pomembna.

Sekcijska garažna vrata se od ostalih razlikujejo po številnih prednostih, še najbolj pa po svoji praktičnosti, ki jo boste opažali vsak dan. Vstop v garažo bo zaradi širšega prehoda veliko bolj udoben, v garaži in pred njo pa bo več prostora.

Medtem ko pri starejših dvižnih vratih pogosto odločajo milimetri, ko zapeljete v garažo in iz nje, je pri sekcijskih vratih prehod širši tudi do 14 cm, kar zagotavlja bistveno prijetnejše parkiranje sodobnih, širših osebnih in terenskih avtomobilov.

Dodatna prednost so trajno elastična in vremensko odporna tesnila, ki obdajajo celoten okvir sekcijskih vrat Hörmann in odlično zadržujejo veter in dež. Poleg tega lahko talno tesnilo zaradi večje površine profilne cevi izenači manjše neravne površine tal in s tem popolnoma zatesni stik med vrati in tlemi.

Povpraševanje