Suhomontaža

_

Suhomontažni sistemi pregradnih sten in stropov v naši ponudbi predstavljajo inteligentne rešitve visoke kakovosti, ki hkrati izpolnjujejo tudi visoke ekološke zahteve. Z njimi hitro dosežemo ravno površino tako pri novih kot tudi obstoječih objektih.

Vsi sistemi so tehnično in optično med seboj odlično usklajeni ter nudijo praktično neomejene možnosti oblikovanja. V sodobni arhitekturi predstavljajo nov način razmišljanja.

Pregradne stene

_

Pregradne stene so idealen in zelo praktičen element za razdelitev večjega stanovanjskega prostora v manjše prostore, odvisno od naših želja in potreb.

Pregradne stene so izjemno priljubljene zaradi svoje zvočne in toplotne zaščite ter hitre izdelave. Stabilna podkonstrukcija v kombinaciji z oblogo iz mavčnih plošč in izolacijskim slojem iz mineralne volne, nudi neomejeno število možnih kombinacij in izvedb. V samo steno lahko skrijemo tudi vse vodovodne in električne inštalacije.

Stropni sistemi

_

Stropni sistemi so idealna rešitev za znižanje višin prostorov ali integriranje obstoječe instalacijske vode oz. izstopajoče nosilne konstrukcije v votli del stropa, kot dekorativni dodatek prostora ali za renoviranje poškodovanih nosilnih stropov.. Stropne obloge na podkonstrukciji, ki je vgrajena neposredno na nosilni strop, služijo v glavnem kot raven zaključek prostora, ki ga je mogoče tudi barvati.

V kombinaciji z izolacijo iz mineralne volne je mogoče doseči še dodatne prednosti:

  • Izboljšanje toplotne izolacije in posledični prihranki pri stroških ogrevanja

  • znižanje ravni zvoka in reguliranje odmevnosti z luknjanimi ploščami in ploščami z režami povečanje požarne zaščite

Akustični stropi so še ena izmed zanimivih in tehnološko dovršenih rešitev za izvedbo stropov. Plošče se lahko vgrajujejo brez stikov ali v obliki demontažnega kasetiranega stropa z različnimi variantami izdelkov, vzorcev in oblik robov.

oboga-stropa-suhomontaza-900px
suhomontazne-bele-mavcne-plosce-900px
suhomontazni-stropni-sistemi-z-izolacijo-900px
suhomontaza-900x600px