#

Leto 1999

Ustanovitev podjetja BKM

Podjetje BKM je bilo ustanovljeno leta 1999, takrat pa sta bili njegova osnovni dejavnosti suhomontažni sistemi in ključavničarstvo. Po nekaj letih smo dopolnili dejavnost z izdelavo napuščev, montažo PVC stavbnega pohištva, montažo strešnih oken in solarnih kolektorjev, pričeli pa smo tudi z lastno proizvodnjo PVC stavbnega pohištva. V letu 2011 smo delavnico tako posodobili s popolnoma novo linijo strojev za izdelavo PVC pohištva. V letih delovanja do danes smo postali prepoznavni po visoki kvaliteti, inovativnosti, konkurenčnosti ter prilagodljivosti do izpolnjevanja želja strank.

#

Kvaliteta po dostopnih cenah

Zakaj izbrati podjetje BKM?

BKM je prava izbira za vse, ki vam je pri nakupu pomembna kakovost, saj so vsi naši izdelki sestavljeni iz najkakovostnejših in preizkušenih materialov, hkrati pa sodelujemo le z najuglednejšimi podjetji tako iz Slovenije kot tudi iz tujine. Našo zavezanost kakovosti potrjujejo tudi večletne garancije na profile, okovje, senčila in na same storitve, ki vam jih nudimo.

Obiščite naš razstavni salon

V Semiču za vas od leta 2009

Novembra 2009 smo odprli prodajno razstavni salon na Taborski 11 v Semiču, ki je namenjen našim strankam, saj jim tam zagotavljamo kvalitetno svetovanje pri izbiri pravega izdelka v skladu z njihovimi željami in potrebami. Trenutno je v podjetju zaposlenih več delavcev, ki delajo tako na terenu kot v delavnici, v poletnem času pa omogočimo delo tudi študentom in dijakom, ki pri nas pridobijo tudi dragocene delovne izkušnje. V nadaljnjem obdobju nameravamo zaposliti še nekaj delavcev.

#

Uspešna rast in razvoj

Naši delavci so naše podjetje

V podjetju želimo ustvarjati uspešno poslovno rast, da lahko skrbimo za razvoj podjetja in razvoj zaposlenih ter jim tako zagotovili ekonomsko in socialno varnost. Zaposleni v podjetju se redno udeležujejo izobraževanj v Nemčiji, Avstriji in Sloveniji na področju proizvodnje stavbnega pohištva kot tudi iz področja montaže.

Podjetje BKM je član združenja suhomontažerjev Slovenije, ki skrbi za visoko raven izdelave v suhi gradnji. Že od leta 2007 smo vsako leto med prejemniki ZNAKA KAKOVOSTI GIZ.

#

Vaš partner že 20 let – BKM

Ker smo mojstri za vrata in okna!

Ponosni in veseli smo, da smo lahko vaš partner že 20 let. Uspešno smo prebrodili 20 let podjetja skozi mirne in lepe dni kakor skozi ujme in viharje. Ne bi nam uspelo brez vašega zaupanja in vaše iskrenosti. Hvala vsem, ki ste bili ali še boste sooblikovali pot našega podjetja.

20+

Let izkušenj

– Naše storitve

12+

Zaposlenih

– O nas

2000+

Izvedenih projektov

– Reference

45

Nagrad podjetja

– Ekipa

Video

Spot podjetja BKM

Kmalu na voljo

Video spot podjetja BKM izhaja v letu 2020 ob uspešno dokončani dvajseti obletnici podjetja. Predstavili vam bomo naše podjetje skozi “oči” kamere.

image