Naj okna tem bolje služijo svojemu namenu

Prvovrstna raznovrstna senčila – izberite BKM!

Za pravo doživetje poskrbijo naša senčila

_

Da bo vaše udobje pravi užitek in hiša kakor iz pravljice poskrbijo naša super senčila. Obstaja mnogo vrst senčil, ki služijo različnim namenom a v sam vrh po priljubljenosti so žaluzije, ki jih glede na uporabnost delimo na notranje in zunanje žaluzije. Naj tudi vaša okna tem bolje služijo svojemu namenu, vi pa si zagotovite možnost nadzorovanja vzdušja in svetlobe v vašem domovanju – to boste dosegli z našimi prvovrstnimi senčili, ki vam jih seveda naši usposobljeni in prijazni uslužbenci tudi vgradijo. V naši ponudbi najdete tako notranje žaluzije, zunanje žaluzije in rolete. Preden pa se odločite za nakup senčil dobro premislite o svojih željah ter namenu senčil. Vsako senčilo namreč ima svoje prednosti kot tudi slabosti.

Notranje žaluzije

_

Notranje žaluzije so izjemno priljubljeno senčilo, saj jih odlikuje dostopna cena, hkrati pa tudi velika praktičnost. Veljajo za univerzalno rešitev za vsak prostor. V naši ponudbi najdete velik nabor visokokakovostnih žaluzij, s skrbno izbiro pa boste zagotovo našli tiste idealne, ki bodo vašemu domovanju dajale osebno noto in hkrati pridih popolnosti, vam pa omogočale enostavno reguliranje svetlobe v prostoru. Izbirate lahko med elegantnimi lesenimi žaluzijami, ki dajo pridih domačnosti vsakemu domu in umirjenimi ali dinamičnimi vzorci v sodobnih aluminijastih lamelah širine 16, 25 in 50 mm.

PREDNOSTI NAŠIH NOTRANJIH ŽALUZIJ?

 • izdelava po meri
 • svetloba v prostoru se regulira po vaših željah
 • izbirate lahko med širino lamel 16, 25 in 50 mm
 • upravljanje z vrvico ali palico, preko reduktorja ali samo z verižico
 • možnost less-light izvedbe (boljša zatemnitev)
 • preko 60 modernih barvnih vzorcev
 • 5 barvnih vzorcev perforiranih lamel
 • več vzorcev lesenih lamel
 • možna vgradnja tudi na nestandardna okna (poševna, okrogla)
 • ekonomičnost
 • enostavno vzdrževanje

ŽALUZIJE, KOMARNIKI, ROLETE ...

BKM ZA VAS

Zunanje žaluzije

_

Zunanje žaluzije ščitijo vaš prostor pred vremenskimi vplivi, še posebej pred vročim poletnim soncem in posledično pred pregrevanjem prostorov. Primerne so tudi za senčenje večjih površin (večje dimenzije odprtin). Njihova glavna prednost v primerjavi z drugimi zunanjimi senčili je ta, da omogočajo pretok svetlobe tudi kadar so spuščene, kajti z reguliranjem kota lamel boste imeli popoln nadzor nad količino svetlobe in zasebnosti v prostoru. Naše žaluzije so stabilne tudi pri neugodnih vremenskih razmerah, kot sta na primer veter in dež. Stabilnost in togost jim zagotavljajo C ali Z oblike lamel. Le-te imajo zaobljene robove in so vodene v stranskih ALU vodilih. Žaluzije v naši ponudbi so izdelane iz kakovostnih materialov, velik nabor sodobnih barv pa zagotavlja, da boste med ponudbo našli tudi žaluzije, ki se bodo do popolnosti zlile z vašim domovanjem. Žaluzije so zelo enostavne za uporabo, nudimo pa vam tudi možnost upravljanja na električni motorni pogon.

Rolete

_

Rolete so ena najbolj priljubljenih senčil, saj z zunanje strani omogočajo zaščito tako pred neprijetnimi vremenskimi vplivi kot tudi nezaželjenimi pogledi. Z njimi lahko dosežemo popolno zatemnitev prostora, hkrati pa nudijo tudi odlično toplotno in zvočno izolacijo. Varujejo nas pred vlomilci (protivlomna zaščita), obenem pa ščitijo pred vdorom nadležnega mrčesa in žuželk v prostor – to še dodatno garantira komarnik, integriran v roletno omarico.

Rolete veljajo za zelo obstojna senčila, primerne so za vse novogradnje, lahko pa jih montiramo tudi na že obstoječe fasade nepremičnin (enostavna montaža in demontaža). Vzdrževanja praktično ni, čistiti pa jih je treba zelo redko.

V vse vrste rolet je možno vgraditi komarnike ali elektomotor kot opcijo električnega upravljanja (preko stikala, daljinskega upravljalca ali programske urice).

GLEDE NA OBLIKO OMARIC LAHKO IZBIRATE MED:

 • roletami IDEAL (predokenska roleta z omarico pod kotom 45 stopinj),

 • podometnimi roletami (omarica pod kotom 90 ali 20 stopinj),

 • roletami v oval omarici,

 • roletami v četrt-oval omarici,

 • roletami v nadokenski omarici Multi-Rollbox.

Rolete s PVC lamelami so cenovno dostopnejše, odločite pa se lahko tudi za rolete z aluminijastimi lamelami, polnjenimi s poliuretansko peno.

Garancija

Kvaliteto izdelkov in storitev

JAMČIMO Z GARANCIJO!