_

LESENA OKNA – NOVA GENERACIJA MODERNIH OKEN

OKNA ZA LEP, UDOBEN IN VARČEN DOM, POSLOVNI PROSTOR, POSLOVNI OBJEKT …

Našo ponudbo dopolnjujejo lesena okna, proizvajalca Inles Ribnica d.d. V naši ponudbi so na voljo vsi njihovi proizvodi. Na voljo je pestra izbira barvnih odtenkov iz različnih vrst lesa. Izbirate lahko med večimi oblikami profilov in zasteklitve. V kolikor se odločate za lesena okna pošljite povpraševanje in zahtevajte ponudbo. Z veseljem vam bomo tudi svetovali, opravili brezplačne meritve in poiskali najprimernejšo rešitev.

_

KAKOVOSTNA LESENA  OKNA

ZA VSAK DOM, VSAK OBJEKT – TUDI V KOMBINACIJI Z ALU

Ustvarite si domače okolje bivanja z odličnimi lesenimi okni iz naše ponudbe. Z lesenimi okni v prostoru zagotavljate občutek prijetne domače klime. Nudimo več različnih dizajnov s katerimi prilagodite slog obstoječemu stavbnemu pohištvu. Okna iz lesa so primerna tako za prenove kot novogradnje.

Stabilna konstrukcija, kvalitetna in natančna izdelava lesenih profilov s tri slojno površinsko obdelavo. Okna ustrezajo vsem potrebnim kriterijem EKO sklada RS. Zadovoljstvo strank, ki je v podjetju BKM tudi najpomembnejše, je 100%. LESENA okna odlikujejo visoko kakovostni leseni profili, odlične izolativne lastnosti, estetika in tudi cenovna dostopnost. Povprašajte nas in si zagotovite odlično ponudbo.

Izbor mnogih barvnih premazov po RAL lestvici. So okolju prijazni premazi na vodni osnovi.