_

ALU-LES OKNA BKM – NOVA GENERACIJA MODERNIH OKEN

OKNA ZA LEP, UDOBEN IN VARČEN DOM, POSLOVNI PROSTOR, POSLOVNI OBJEKT …

ALU- LES okna so odlična kombinacija narave in tehnologije. Karakteristike oken v naši ponudbi izstopajo po natančnosti izdelave, kjer se lepo vidijo čiste, gladke in popolne linije. Okna so varčna, prijetnega videza in dizajna ter imajo nadpovprečne izolativne rezultate. Kombinacija lesa in aluminija nudi oknom bistveno daljšo življenjsko dobo saj aluminij odlično varuje les pred zunanjimi vplivi. So energetsko varčna in botrujejo k nižjim stroškom ogrevanja. Okna proizvaja podjetje Inles d.d., ki je eden vodilnih proizvajalcev lesenih in alu-les oken v Evropi. Naše podjetje pa je zastopnik za montažo njihovih proizvodov za področje Dolenjske in Bele Krajine. Več o samih proizvodih podjetja Inles si lahko preberete na www.inles.si.

_

ALU LES OKNA – NARAVA V DRUŽBI TEHNOLOGIJE

ALU – LES / KOMBINACIJA ALUMINIJA IN LESA

ALU – LES okna so izjemna kombinacija naravnega in trajno obstojnega materiala. Na voljo je široka paleta barv in dodatkov, ki vam omogočajo kreativnost in enostavno usklajevanje z vašim obstoječim stavbnim pohištvom.

  • Okna ALUMINIJ – LES so primerna za vse vrste objektov od tradicionalnih, modernih, novogradnje …
  • Aluminij na zunanji strani okna odlično varuje leseni del okna pred različnimi vremenskimi vplivi
  • Na voljo raznovrstna izbira barv aluminija po RAL lestvici in različne vrste lesa
  • Čudovite linije, sodoben izgled, izjemne izolativne in zvočne lastnosti

Zadovoljstvo strank, ki je v podjetju BKM tudi najpomembnejše, je 100%. ALU – LES okna odlikujejo visoko kakovostni profili, odlične izolativne lastnosti, estetika in tudi cenovna dostopnost. Povprašajte nas in si zagotovite odlično ponudbo.