Dvižna ALU vrata
_

GARAŽNA VRATA – NOVA GENERACIJA GARAŽNIH VRAT

DVOKRILNA GARAŽNA VRATA, SEKCIJSKA, DVIŽNA …

Garažna vrata predstavljajo izjemno pomemben element našega domovanja. Za estetski videz hiše je pomembno, da so usklajena z vhodnimi vrati in ustrezajo ostalim zahtevam, kot so zahteva po varnosti (protivlomnost) in toplotna ter zvočna izolativnost. V naši ponudbi najdete dvokrilna garažna vrata v PVC ali ALU izvedbi, ki so plod lastne proizvodnje. Izbirate lahko med najrazličnejšimi barvami, modeli in izvedbami ter jih enostavno kombinirate z vhodnimi vrati, ostalim stavbnim pohištvom.

_

NEMŠKA KVALITETA GARAŽNIH VRAT

KAKOVOST VRAT HORMAN

Poleg dvokrilnih vam nudimo tudi dvižna garažna vrata Nemškega proizvajalca Hörmann. Vsi sestavni deli vrat in pogonov so rezultat njihovega lastnega razvoja in proizvodnje. So popolnoma medsebojno usklajeni, preizkušeni in certificirani s strani uglednih inštitutov. Izdelani so po sistemu vodenja kakovosti DIN EN 9001 v Nemčiji in izpolnjujejo zahteve evropskega standarda 13241-1.

NAJVEČJE PREDNOSTI:

  • Dolga življenska doba
  • visoka proti vlomna zaščita
  • konstrukcijska stabilnost
  • Višja toplotna in zvočna izolativnost
Bela dvižna vrata

DIZAJN, VARNOST, CENA

splošen opis

Modeli garažnih vrat, ki so odlično toplotno ter zvočno izolirana so v našemu podjetju na voljo po najkonkurenčnejših cenah. So atraktivnega videza, ki so na voljo v različnih barvnih odtenkih, nudijo pa tudi visoko stopnjo varnosti in zaščite objekta. Garažna vrata lahko upravljate ročno oziroma avtomatsko z daljinskim upravljalnikom. Z garažnimi vrati je potrebno zaščititi vaš dom, hkrati pa morajo biti enostavna in varna za uporabo. Pester izbor z mnogimi barvnimi različnimi možnostmi izvedb tako dvokrilnih kakor tudi dvižnih garažnih vratm omogoča večjo skladnost z vašim obstoječim stavbnim pohištvom. Uskladitev z vašimi vhodnimi vrati ali okni bodisi lesenih, PVC ali ALU izvedb bo enostavno poenoten.

KAJ PA IZDELAVA DVOKRILNIH ALI SEKCIJSKIH VRAT PO MERI?

V podjetju BKM smo pripravljeni na vse zahteve naših strank. Z lastno proizvodnjo nudimo izdelavo najrazličnejših dimenzij in oblik garažnih dvokrilnih vrat. Na voljo so v izdelavi z PVC (plastika) materialom ali ALU – aluminijasta izdelava dvokrilnih garažnih vrat. Sekcijska izvedba garažnih vrat je prav tako na voljo v izjemnih kombinacijah in barvnih možnostih s prilagojenimi dimenzijami izključno za vas.

Avtomatska vrata
Sekcijska vrata
Izdelava in vgradnja garažnih vrat
Izdelava in vgradnja garažnih vrat
vrata-za-garazo
ALU proizvodnja garažnih vrat
Hiša z rjavimi sekcijskimi garažnimi vrati
Proizvodnja sekcijskih in dvokrilnih garažnih vrat