Sejem DOM, ki se je odvijal v Gospodarskem razstavišču v Ljubljani je letos odprl svoja vrata v sredo 4. marca 2020. Sejem DOM je slavnostnost-no odprl nekdanji predsednik vlade g. Marjan Šarec, zbrane pa je nagovoril tudi ljubljanski župan g. Zoran Janković ter direktor Gospodarskega razstave mag. Iztok Bricl.

Na sejmu, ki je bil letos tradicionalno že 59. po vrsti je sodelovalo tudi naše podjetje BKM Bezek Dušan s.p., na katerem smo predstavljali naš prodajni program. Obiskovalci so bili še posebej navdušeni nad našimi izdelki iz programa ALU-LES vhodna vrata ter izdelki iz programa ALU & PVC vhodna vrata.

V gospodarskem razstavišču v Ljubljani je letošnji Sejem DOM gostil kar 505 podjetnikov iz 29 držav. Proizvajalci so ponujali najrazličnejše storitve iz naprednih tehnologij za dom, gradbeništvo, energijsko delo, stavbno pohištvo, ogrevanje, zunanje ograje ipd …

Podjetje BKM je predstavilo svoje najnovejše linije in novosti na področju oken in vrat, rolet, žaluzij ter vhodnih vrat katere smo letos postavili v ospredje predstavitve. BKM vhodna vrata so lahko del vašega doma ali katerega koli drugega objekta. So moderna, kakovostna, protivlomna, varčna, estetska ter so toplotno in zvočno izolirana.

Naš prostor se je tudi letos nahajal v dvorani A1, razstavni prostor 14. Hvala vsem, ki ste nas obiskali na sejmu, z nami spregovorili nekaj besed in si ogledali naše produkte.

Naslednji sejem, na katerem bomo predstavljali svoje produkte bo v letu 2020 v Nemčiji. Vse informacije bomo objavili pravočasno na spletnem naslovu www.bkm.si.

Comments are disabled.