_

STREŠNA OKNA VELUXALU – NOVA GENERACIJA STREŠNIH OKEN

KLASIČNA, PANORAMSKA IN INTEGRA STREŠNA OKNA

Podstrešja predstavljajo do 30 odstotkov celotne površine stavbe, mnoga gospodinjstva pa jih ne izkoriščajo tako, kot bi jih lahko. S pomočjo Velux izdelkov se bo vaše podstrešje iz temnega in neuporabnega prostora spremenilo v živahen in svetel bivalni prostor, v katerem boste radi preživljali svoj prosti čas. Ne glede na to, ali gradite novo hišo ali preurejate sedanjo, vam nudimo privlačne rešitve za izkoristek podstrešja. Kaj vse nudijo in omogočajo strešna okna Velux si preberite na www.velux.si.

Svetovanje, dobava in vgradnja Velux strešnih oken

Vgradnja strešnih oken s  podjetjem BKM!

KLASIČNA, PANORAMSKA, INTEGRA

strešna okna Velux

Klasična strešna okna imajo priročen sistem za upravljanje tudi v primerih pod kotom postavljenega pohištva. Enostavno odpiranje in zapiranje je omogočeno z prezračevalno loputo. Vgradnja klasičnih strešnih oken omogoča lepši razgled pri nižjih vgradnjah so pa priporočene za vse višine vgradenj. Panoramska strešna okna nudijo odprt razgled in veliko svežega zraka. V vašem stanovanju znatno povečajo količino naravne svetlobe. Priporočen naklon vgradnje je med 30 in 45 stopinjami zaradi optimalnega kota odpiranja panoramskega strešnega okna. Priporočamo spodnje odpiranje okna pod katerim ni kosov pohištva. Velux Strešna okna Integra nudijo enostavno odpiranje in zapiranje samega strešnega okna, rolet in senčil. Motor je na voljo na električni ali solarni pogon. Upravljanje poteka preko brezžičnega stikala pritrjenega na steno. So odlična rešitev za visoko vgrajena okna kot tudi za tiste, ki radi sobivajo v domu s pomočjo sodobne tehnologije.

_

KVALITETA, GARANCIJA, SVETOVANJE …

VZDRŽEVANJE IN ČIŠČENJE STREŠNIH OKEN

Vaše podstrešje oziroma mansarda bo s podjetjem BKM, ki s proizvajalcem Velux sodeluje vrsto let zaživelo na novo. Podstrešje bo še posebej odražalo zračen in svetel prostor. Nudimo vam strokovno svetovanje, nakup in vgradnjo strešnih oken. Svetovanje za pravilno razporeditev in osvetlitev mansarde opravimo lahko v našem razstavnem salonu ali na vašem domu, objektu. Kvaliteto izdelkov in vgradnjo jamčimo z garancijo.

Tudi strešna okna po določenem času potrebujejo nekaj pozornosti, servis. Pri nas so na voljo vsi servisni elementi (Masti za okovje, pena za loputo, zračni filter, popravki morebitnih prask …). V primeru čiščenja zunanje strani stekla strešnega okna le tega najprej zavrtite za 180 stopinj ter zataknite zatič. Filter, ki se nahaja na zgornji strani lahko preprosto snamete in ga očistite s pomočjo gospodinjskih čistil.